tirsdag 31. mai 2011

Over stokk og stein

I går gikk jeg og min kjære venninne Elisabeth tur i skogen:-) Hovedplanen var vel å prøve å finne en joggeløype som er omtrent like lang som Halvbirken (11 km), og det gikk i grunnen veldig bra helt til vi skulle være litt lure og ta en rødmerket løype vi ikke har prøvd før. Etter kort tid møtte vi veldig ulendt terreng på et hogstfelt, og etter det kom et digert tjern (som såklart funker bra med is på om vinteren..). Vi prøvde å gå rundt tjernet og endte med å balansere oss over en bred bekk.


Etter bekken var det mer myr og en bekk til før vi trampet oss gjennom tett skog. Heldigvis traff vi en hjelpsom dame som kunne fortelle oss beste vei videre, og da gikk alt så meget bedre:-)

Tilsammen var vi ute i nesten 3,5 timer, men da er jeg sikker på at vi brukte minst en av dem på å forsere alle hindrene. Totalt gikk vi 15,3 km og vi var enige om at det hadde vært en super tur tross alt! Vi satser på mange fine treningsturer framover og planlegger altså å løpe Halvbirken sammen i september.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar